Blogok

jegyezz meg

Elizabet blogja: út hozzám

A Blogot eddig 166 alkalommal nézték meg, legutóbb (ismeretlen, külső látogató) látta.
1. Elizabet 2020-10-22 19:09:12
Aki átélhette az Első Szerelmet,az egy életre megjuhászodik!Akinek beteljesedett az Első Szerelem, az egy életre megismerte milyen fokozatai vannak a viharnak. Akinek az Első Szerelem gyümölcsözött nem is 1x, 2x, az a legjobb anya lett, a legjobb tanitó, a legjobb szerető, a legjobb barát. aki átélte az Első Szerelmet annak a fájdalomküszöbe magas és mindent kibir. Aki átélte, hogy le kell lemondania az Első Szerelemről, az tud elengedni és meghal egy kicsit. Számára meghal az ölelése, számára meghal a nevetése ,eltemeti, megsiratja és teljesen ujjászületik. A szerelem annyira elterjed az emberben,hogy az érzések szépen szétszélednek a testben. Kitárul Világ és egy uj életet kezdünk. Megmarad a jóság, megmarad a jóindulat, megmarad a mérhetetlen szeretet, megmarad a gondoskodás, megmaradnak az érzelmek, megmarad a megbocsájtás és mivel nem tanult meg hazudni, ezután sem fog soha hazudni.és itt jön az Élet fintora. Mindenki elkezdi az embert szeretni, de Ő már nem tud ugy szeretni. Tehát a tömegben egyedül megy tovább, ahol tud segít, amit tud ad, mindig másokat helyez maga elé, megvédi a védtelent és megzabolázza a fékezhetetlent. Felépit egy otthont, megtölti meglegséggel, bátorsággal, szeretettel, ahol gyermekei mit sem sejtve boldogan felnőnek és nem is kérdezik, hova lett a negyedik szék tulajdonosa.
Azóta eltelt 55 év. A távolba elsétál egy mosoly,mert az Első szerelem egy régi kedves emlék.Már nem gondolunk a történtekre, elhalványult,elmosódott .
Sosem lett magányos, mert a megmaradt szeretetből mindenhova jutott. De álljunk meg egy szóra!Meddig mehet ez? Eliramlik az idő és sok-sok kis szeretet már nem boldogit, hiányzik a szó,hogy szeretlek!De engem már más nem ért, csak az ki jól megfigyel. Van még erre idő? Van valakinek még türelme, Van valaki aki nekem adná az idejét?És én oda tudnám-e dobni a szivemet elé?
Hozzászólások (2)  

Beállítások

Rendezés
Sorrend
Hozzászólás / lap
Automatikus moderálás (illetlen szavak kicsillagozása)
Spéci kódok megjelnítése a szövegben
Spéci kód súgó
Válasz módjaCopyright 2003-2020. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://w.parom.hu/blog_ut_hozzam_c4952.html
Nyomtatás dátuma: 2020-11-30 03:10:07