Társkereső ingyen

jegyezz meg

Ingyen megismerhető társkeresők

A szolgáltatás megfelelő színvonalú fenntartása és a piacvezető új regisztrációk száma érdekében néhány extra VIP funkció havonta mindössze párszáz Forintért érhető el, de a VIP+ előfizetőkkel ingyenesen ismerkedhetsz, nekik bárki, bármikor, bármennyit írhat.

Néhány ingyen megismerhető társkeresőt láthatsz ezen az oldalon, de hogy megismerkedhess velük, készítsd el adatlapodat!

Regisztrálj most, ingyenes és semmilyen kötelezettséggel nem jár!


Párkereső hölgyek

Ingyen megismerhető társkereső hölgyek:

Magdolna
50 éves
Érd

Vidám, természetet kedvelő nő vagyok. 2 felnőtt gyermekem van. Azt a társamat keresem aki szeret kirándulni, szereti az állatokat. Fontos számomra az őszinteség, hűség, szeretet.
Márta
60 éves
Budapest

Őszinteségen és őszinte érzelmeken alapuló kapcsolatot szeretnék. Hogy milyen vagyok ? Nem árulok zsákbamacskát: bohém , egy kicsit őrült ,néha gyerek , mindemellett kötelességtudó, felelősségteljes.
Anna
43 éves
Tata

Szeretem a remészetet kirándulni úgy helyejet felfeledezni, szeretem a sportokat futás úszás bringázás. Keresem azt a társat akivel közös élményeket élhetek át.
Evita
53 éves
Budapest

Szia! Mit is írjak ide? Talán ennyit: Őszinte, kedves, humoros, sportokat szerető, nőies nő vagyok. Úgy gondolom a hétköznapok is színesebbek, ha van kivel megosztani. Az élet nevű játék megy egyedül is, de Veled könnyebben. Van kedved csatlakozni? Kaland nem leszek....
Patricia
45 éves
Budapest

Nem írogatok itt semmit, de ha tetszem, várom a kedves leveledet, hogy minden fontos információt megoszthassunk egymással-egymásról! Értelmes és kultúrált férfit keresek kb. 55 éves korig, aki a "végső megoldás"-t a természethez való visszatérésben látja, nem a városi létben, akár...
Viola
74 éves
Balassagyarmat

Társat keresek, hosszú távra. Özvegy vagyok, rendezett körülmények között egyedül élek.Rossz egyedül. Hozzám hasonló korú, igényes, nem mindig otthon ülő, még közös élményekre vágyó férfivel szeretnék ismerkedni, osszekoltozes nélkül. Személyes találkozáskor egyszerűbb lesz.
Krisztina
45 éves
Igar

Özvegy vagyok.45 éves. Komoly kapcsolat reményében regisztráltam. Egy mezőgazdasági kft-nél dolgozom mint alkalmazott. Négy gyermekem van,három felnőtt,egy kiskorú.
Timea
47 éves
Budapest

Nem túl sok szabadidő értelmes eltöltésére keresek társat. Szeretem a különfele sportokat, kirándulást, de szívesen kipróbálnék új dolgokat is, ha ilyesmihez találnék lelkes társat. Mint bak jegyű, az egyszerűség és praktikum híve vagyok, futni nem azért megyek, hogy felöltsem a legutolsó divat...
Jolcsi
62 éves
Szigetszentmiklós

Szeretnék szeretni és szeretve lenni! Egyedülálló özvegy nő vagyok,rendezett körülmények között élek külön gyermekeimtől. Őszinteség,tisztelni a másikat,figyelni azt, hogy hogyan lehetne még BOLDOGABBÁ tenni egymást !Olyan társat keresnék kivel együtt "száguldanánk" át a hátralévő...
Katalin
57 éves
Budapest

Alapvetően családcentrikus vagyok, szeretem a gyerekeket. Szabadidőmben rendszeresen túrázok, kerékpározok, szívesen evezek. Szeretem a természetet, az erdőt és a vizeket, a letisztult dolgokat. Olyan pozitív gondolkodású, fiatalos, lendületes, humorérzékkel megáldott, megbízható, kedves...


Párkereső urak

Ingyen megismerhető társkereső urak:

Alex
40 éves
Budapest

Vidám természetű, gyakorlatias, valamint káros szenvedélyektől mentes férfi vagyok. Szívesen beszélgetnék, ismerkednék. Szeretek utazni és finomakat enni ;) Amennyiben szimpatikusnak találsz írj és beszélgessünk.
Zalán
24 éves
Tököl

Nagyszájú és őszinte, de mindig pozitív ember vagyok. Imádom az állatokat, van két gyönyörű kutyám. Szabadidőmben olvasok, sorozatot vagy filmet nézek és persze kutyázom. Komoly kapcsolatot keresve vagyok az oldalon :)
Szabi
26 éves
Várpalota

Nyugodt vérmérsékletű, megfontolt, s kissé introvertált személy vagyok, hasonló természetű párt keresek. A szokványos szabadidős tevékenységeken - olvasás, moziba járás, kirándulás, stb. - túl érdekel az airsoft - egy olyan technikai sport, mint a paintball, csak felnőtteknek. :D Ha felkeltette...
Csaba
49 éves
Fonyód

Hosszútávra keresem páromat. Azt gondolom hátha itt most megtalálom. Keresem azt a bizonyos NŐ-t. Imádom a Balatont ami nagyon sokat ad nekem.
Zoltán
62 éves
Cegléd

Komoly kapcsolat kialakítása céljából regisztráltam. Kölcsönös szimpátia esetén bármilyen megoldás létezhet számomra.
János
79 éves
Jászberény

20 éve özvegy ember vagyok. 2 felnőtt gyermekem van és 5 unokám. Szeretek kertészkedni, barkácsolni, sütni, főzni. Vidám természetű vagyok, szeretek jókat beszélgetni, nevetni.
Ernő István
64 éves
Eger

Ernő vagyok,magára és környezetére igényes, pozitív gondolkodású, sportot, természetet, utazást kedvelő férfi. Komoly kapcsolat reményében keresem korban hozzám illő hölgy társaságát.
Pityesz174
47 éves
Solt

Szia Pityu vagyok. Olyan hűséges társam keresem, aki nem egyéjszakás kalandot keres.Nem vagyok vékony, és kigyurt sem.Mackos vagyok,és szemüveges.
Ferenc
21 éves
Tata

Szia! Jelenleg programozónak tanulok az ELTÉ-n. Nem szoktam bulikba járni, viszont nagyon szeretek teniszezni, vitorlázni és síelni. Emellett imádok zenélni és zenét hallgatni, több hangszeren is játszom. Természetesen a videojátékokat sem vetem meg :D
Sandor
66 éves
Gyöngyös

Fiatalos,független,vidam természetü vagyok!Keresem szivem Hölgyét,aki szimpatikus,őszinte,megbízható,akivel jól érzem magam!Optimistán,pozitívan állok a dolgokhoz!


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

2008. áprilisában regisztráltam az oldalra. Felvilágosult és modern anya, valamint nagyanyaként, úgy gondoltam nem vagyok még annyira öreg, hogy ne ismerkedhetnék én is az interneten.

tovább


társkereső sikertörténet

Túl egy házasságon és több kapcsolaton, 37 évesen úgy hittem, hogy számomra már nem jár szerelem, társ…

tovább


társkereső sikertörténet

A barátnőm több hónapi unszolására tettem fel magam egyik nap a parom.hu-ra, erre az egy társkereső oldalra regisztráltam hirtelen felindulásból.

tovább
Copyright 2003-2021. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://w.parom.hu/tarskereso/ingyenes
Nyomtatás dátuma: 2021-01-25 11:08:01