Társkereső Sopron

jegyezz meg

Társkeresés Sopronban (Győr-Moson-Sopron)

Soproni párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 400 társkereső tag vár rád Sopron és környékéről!


Ha társkereső akkor Párom.hu! Miért? Mert ez a társkereső bővül a leggyorsabban, naponta 500 új társkereső regisztrál egy jól sikerült randi reményében. Egyedülálló módon nálunk távolság és nem csak megye alapján kereshetsz! Kis falu pár km-es körzetében keresel párt? Nekünk nem gond! Ha más társkereső oldalakat is kipróbáltál, de csalódtál, akkor itt a helyed! Nálunk találhatod a legtöbb új és egyedi társkereső funkciót, amivel a társkeresés gyerekjáték. Könnyen kezelhetőek funkcióink, hiszen gyakorlott társkereső felhasználók segítettek az ergonomikus kialakításban. Ne add fel, statisztikáink szerint a parom.hu társkereső az, ahol a legnagyobb az esély a pártalálásra. A regisztrált társkeresők 60%-a 2 hónapon belül részese lesz egy randinak és 45%-uk 3 hónap után komoly kapcsolat-ra talál, így többé nem számít társkereső tagnak. A Párom.hu társkereső adatlapjai, fényképei moderáltak, ami azt jelenti, hogy csak komoly kapcsolatra vágyó társkeresők ellenőrzött adatai kerülhetnek fel.Rövid ismertető


Sopron egy Győr-Moson-Sopron megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Sopron és környékéről:

Zsuzsa
69 éves
Sopron

Bármit írhatnák magamról de nem teszem! Egyszerű földön járó hölgy vagyok, ismerj meg a döntés rajtunk áll!
Timi
51 éves
Sopron

Keresem az utam. Segíted megtalálni? Ha önzetlen, őszinte kapcsolatot szeretnél, akkor szívesen megismerkednék veled komoly kapcsolat céljából. Kisfiammal élek aki 11 éves. Imádom a természetet, az erdőt, a tenger illatát! Szeretek túrázni és táncolni.
katinka
66 éves
Sopron

EZ vagyok én sajnos most nincs több időm később kitőltöm! nyugdijas özvegy aki egy hű és romantikus szeretetre méltó és szeretete adni tudó társat keresek.
Kittu
33 éves
Sopron

Csak komoly kapcsolat erdekel!!!😀 Imadok sportolni a természetet a Fitness es a szabad levegőt a különféle programokat!Vannak eletceljaim es kitarto küzdő típus Vok!Ha többet szeretnel tudni rolam akkor irj batran es kérdezz!
Ildikó
63 éves
Sopron

Egyedül élek, ami csak néha kellemes.... Jó lenne, ezen változtatni! Szeretek kirándulni, utazni ( a lehetőségeim szerint! ) A bulizás, harsányság távol áll tőlem! Unokázó nagyi vagyok, kb. kéthetente megyek a Bakonyba, 1-2 napra.( boldogan
Tímea
47 éves
Sopron

Szia! Elvált, egyetemista gyermekét egyedül nevelő teljesen átlagos nő vagyok. Szeretem a természetet, a kirándulásokat viszont irtózom az állatoktól.
Rea
56 éves
Sopron

Valami fogjon meg benned! Ismerkedni szeretnék, a többi rajtunk múlik. Kezdjünk hozzá, ha szimpatikus vagyok számodra! :-)
Henrietta
38 éves
Sopron

Sport.: futball úszás Hobby: játékvezetés kirándulás utazás Fontosak a barátok Mindig vannak céljaim
Zsuzsa
59 éves
Sopron

Szia.... Zsuzsa vagyok. 59 éves, 164 cm magas ,. Ismerkedés céljából regisztráltam itt. Keresem a párom 55-60 éves korig. Kb 180vm magas nem dohányzó férfi személyében.
Ildikó
52 éves
Sopron

Sziasztok, Komoly kapcsolat reményében regisztráltam az oldalra. Házas és alkalmi kapcsolatot keresők, keressenek tovább.... Hasonló korosztály leveleit olvasom csak el.


Párkereső urak

Társkereső urak Sopron és környékéről:

Gyula
67 éves
Sopron

Romantikus, életetszerető,agilis, örök ifjú aki minden téren rendben van ehhez keresek párt aki egyet ért velem.Üzlet ember befeketető részvényes.
GEORGE
62 éves
Sopron

A személyes találkozás meghatározó. Fotóim jellemzőek frissek, nem az óvodai színjátszás idején készültek :-) . Hajlandó vagyok igen sokat tenni egy jó, kiegyensúlyozott kapcsolatért, hiszen egy életre tervezek... Nem vagyok röghöz kötve, ha arra érdemes kapcsolatot sikerül kialakítani, ott fo...
Tamás
52 éves
Sopron

Gábor
43 éves
Sopron

Szia! 🙂 Sopron-Budapest. Majd meglatjuk hol lesz a végcél. Jelenleg Sopronban élek. komoly kapcsolatot keresek! olyan hölgyet akivel meg tudjuk egymásnak adni azt amit úgy hívnak szerelem,összetartozás! tulajdonképpen 2 fontos szempontom van: ne dohányozzon, és tudjon szeretn...
andrás
45 éves
Sopron

Keresem az igazit.soproni vagyok.
Guszti
62 éves
Sopron

A külső megjelenés nem mindig tükrözi a belső értékeket, ami fontos az az első találkozáskor eldől/kémia/.Tisztelet,hűség,gondoskodás,megbecsülés a másik értékeinek elismerése,ezek az alapkövek két ember életében.Ebben rohanó világban szükség van a feltöltődésre, számomra fontos a rendszeres szex...
Balázs
47 éves
Sopron

Sziasztok! Soproni, Sopron környéki lányokkal ismerkednék! bármi előfordulhat... :) :)
Zoli
48 éves
Sopron

48 éves egzisztenciával rendelkező férfi keresi párját! A többit személyesen.Hasonló adottsagokkal rendelkező hölgyet keresek!
János
50 éves
Sopron

Sziasztok nyugodt embernek ismernek .Szeretem a jó zenét ,kirándulás nyitott vagyok sok mindenre kreatív szeretek szeretni . Ha viszonozták azt se bánom . Ha többet tudni szeretnél rólam írj .
Krisztián
44 éves
Sopron

A személyes találkozások hive vagyok. Szeretek utazgatni,fürdőkbe járni,és a céljaimat megvalósítani.


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

Egy rossz házasságon vagyok túl.Itt már próbálkoztam korábban is a társkereséssel, de folyton csalódtam. Reményt vesztve,már nem is foglalkoztam a dologgal amikor...

tovább


társkereső sikertörténet

Viktor 2011 november utolsó napjaiban írt nekem először levelet, akkor nagyjából egy hónapja voltam nálatok regisztrálva.

tovább


társkereső sikertörténet

Szombat esténként a haverokkal mindig azzal szórakozunk, hogy felmegyünk a netre és Pisti barátunknak csajt keresünk.

tovább

További ajánlatunk

Társkeresők Sopron környéki településekről:

10 km-es körzet:

20 km-es körzet:
Copyright 2003-2020. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://w.parom.hu/tarskereso/sopron
Nyomtatás dátuma: 2020-10-23 12:55:01