Társkereső Székesfehérvár

jegyezz meg

Társkeresés Székesfehérvárott (Fejér)

Székesfehérvári párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 941 társkereső tag vár rád Székesfehérvár és környékéről!


Ha társkereső akkor Párom.hu! Miért? Mert ez a társkereső bővül a leggyorsabban, naponta 500 új társkereső regisztrál egy jól sikerült randi reményében. Egyedülálló módon nálunk távolság és nem csak megye alapján kereshetsz! Kis falu pár km-es körzetében keresel párt? Nekünk nem gond! Ha más társkereső oldalakat is kipróbáltál, de csalódtál, akkor itt a helyed! Nálunk találhatod a legtöbb új és egyedi társkereső funkciót, amivel a társkeresés gyerekjáték. Könnyen kezelhetőek funkcióink, hiszen gyakorlott társkereső felhasználók segítettek az ergonomikus kialakításban. Ne add fel, statisztikáink szerint a parom.hu társkereső az, ahol a legnagyobb az esély a pártalálásra. A regisztrált társkeresők 60%-a 2 hónapon belül részese lesz egy randinak és 45%-uk 3 hónap után komoly kapcsolat-ra talál, így többé nem számít társkereső tagnak. A Párom.hu társkereső adatlapjai, fényképei moderáltak, ami azt jelenti, hogy csak komoly kapcsolatra vágyó társkeresők ellenőrzött adatai kerülhetnek fel.Társkeresés Székesfehérváron

Székesfehérváron élsz és még nincs párod? Ne aggódj, hiszen az egykori Alba Regia, a Közép-Dunántúli régió központja Magyarország egyik legnagyobb városa. Ráadásul mivel Budapesthez, a Velencei-tóhoz és a Balatonhoz egyaránt közel fekszik, a fehérvári társkeresők meglehetősen jó helyzetben vannak. Hiszen ilyen szomszédsággal jóval nagyobb merítésből válogathatsz, mint ha csak a saját, százezer fős városodra kéne leszűkíteni a párkeresést, a fővárosba akár egy rapidrandira is könnyen felugorhatsz.
A kérdés persze, hogy ki mennyire hajlandó kimozdulni megszokott környezetéből. A tapasztalatok szerint sokkal több komoly kapcsolat születhetne minden társkereső alkalmazás segítségével, ha a távolságok terén megengedőbbek lennének a társkereső nők és társkereső férfiak egyaránt. Az ismerkedés jóval egyszerűbb lenne, ha nem mindenki csakis a helyi társkereső felhozatalból válogatna a beszélgetős oldalakon.
Az ingyenes társkereső regisztráció nem egy bonyolult dolog, csajok és pasik százezreinek sikerült már, és még az ideális jelöltre vonatkozó paramétereket sem nehéz kitölteni, mindegy, hogy keresztény társkeresés a cél, esetleg direkt elvált vagy özvegy társkeresők között nézelődnél, bármilyen korosztályban.
Fehérváriként azért is szerencsésnek érezheted magad, mert ha sikerül a mobilos társkeresőn egy szimpatikus jelöltet találnod, jobbnál jobb randi helyek közül válogathatsz a saját városodban.

A szerelem vára

Mi bizonyíthatná jobban a szerelmet, mint egy 40 éven át készülő, saját kezűleg épített vár? Bory Jenő székesfehérvári építészmérnök és szobrászművész a hitvesi szeretetnek állított emléket tündérmesei hangulatú, grandiózus művével - ma a Bory-vár kétségtelenül Fehérvár (ha nem az ország) legeslegromantikusabb látnivalója. Nem csak egyetlen randira alkalmas hely; fantasztikus atmoszférájával, tavasszal virágpompás kertjével állandó ábrándozásra csábít. Minden kis zugban, minden apró részletben újra és újra fel lehet fedezni valami újdonságot - az alkotó nem tervek alapján dolgozott, mindig az ihletét követte. Hét torony, harminc helyiség, kazamata és kilátótorony is van benne, a Százoszlopos udvarban összeszámolni is nehéz a szobrokat. A domborművek, mozaikok, üvegfestmények, falfülkék, kerti kutak és íves átjárók rengetege egy külön világ, ahol minden kődarabban érződik a szeretet. A vár egyébként a Guinness-rekordok könyvében is helyet kapott: ez a világ legnagyobb olyan építménye, amit egy ember egyedül, saját két kezével épített fel. Egy ilyen szerelmi zálogot nehéz felülmúlni, szóval randipartnereddel jobb az elején tisztázni, hogy a későbbiekben számíthat-e hasonló kaliberű ajándékra.

A szerelem ideje

Az idő drága és kár elvesztegetni - ezt az alapigazságot leginkább talán az ötven-hatvan feletti társkeresők veszik komolyan. Fehérváron két olyan hely is van, amely az idő múlására és szépségére egyszerre emlékeztet. A Kossuth udvaron lévő Óramúzeum talán nem mindenki szívét dobogtatja meg, ám a különleges, 24 órás beosztású számlapot viselő Órajáték mesés látványa és harangjátéka, na meg a mellette lévő félreeső kis zug viszont biztosan.

A pontos idő a városban 1960 óta a nevezetes Virágóra számlapján is követhető. Minden évben tavasztól őszig színpompás virágok tengere veszi körbe az Országzászló téren a földbe süllyesztett, hatalmas óramutatókat. A számlap mellett mindig a pontos dátum is látható virágokból kirakva - a kertészek ezen a részen emiatt minden nap újra átültetik a növényeket.

Királyi programok

Fejér megye székhelye a középkorban kizárólagos magyar koronázóváros volt, Mátyás király második feleségét, Aragóniai Beatrixet is itt koronázták királynővé - nem mellesleg hetedhét országra szóló királyi esküvő is javarészt itt zajlott. Ha épp a Királyi Napok összművészeti fesztivál zajlik, akkor nem is kérdés, hogy a belvárosban ide kell a randit megbeszélni, de a Fő utca az év többi napján is tökéletes kiindulópont; hangulatos kávézóival, változatos rendezvényeivel mindig kínál valami érdekes elfoglaltságot.
A köznyelvben Országalma - hivatalosan Fehérvári jog - nevű szobor, amely annak állít emléket, hogy Szent István szabad királyi várossá nyilvánította Székesfehérvárt, a Püspöki Palota és Székesfehérvári Egyházmegyei Múzeum között látható. Ugyanezen a téren áll a Városháza is, ahol a Szent Korona hiteles másolatát őrzik.

További kiváló randi helyek Székesfehérváron

A Hiemer-ház rendkívül különleges épületegyüttes a belvárosban, három középkori eredetű épület alkotja. Szépségén kívül két másik szempontból is fontos esetünkben: egyrészt remek randiprogramot kínál itt a messze földön híres Hetedhét Játékmúzeum, másrészt pedig ez az épület ad otthont a házasságkötő teremnek is, jó ha tudjátok...

A Palotavárosi Skanzen város a városban: a lakótelepek árnyékában a 18. század hangulatát őrző Rác utca épületei a hagyományos szerb-rác népi építészeti jellegzetesséket vonultatják fel. Az egykor kézműveseiről és iparosairól híres városrész hajdani életéről rengeteg érdekesség kiderül a Palotavárosi Emlékek kiállításon a 11-es számú házban, amelyben még az eredeti berendezés látható.

Sétálós időben az Öreghegy szélén álló Aranybulla Emlékmű és a hozzá vezető fasor ideális helyszín a romantikus hangulathoz akár este is, és ugyanez igaz a Palotavárosi tavak nyugodt partszakaszaira, a harangjátékos Rózsaligetre, a Csónakázó-tóra a kis szigettel és a Háromágú emlékmű környékére is.

Rövid ismertető


Székesfehérvár egy Fejér megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Székesfehérvár és környékéről:

Dóra
71 éves
Székesfehérvár

Alacsony, filigrán termetű sportos hölgy vagyok. Gyermekem felnőtt. Keresek egy társat, akivel megosztanám hátralevő éveimet, egy hasonló korú, karakteres férfi személyében. Szeretek olvasni, főzni, kirándulni, utazni. Nyitott és széleslátókörű hölgy vagyok. Rossz egyedül, de nem mindenáron.
Mari
54 éves
Székesfehérvár

Bízom a szerencsében, hogy rátalálok az igazira, talán Te leszel, akit keresek. Szeretnék társra találni, akivel szabadidőnket együtt tölthetnénk, és a mindennapjainkat boldogabban élnénk meg tudva, hogy létezünk egymásnak. Nem akarok senkit megváltoztatni és én sem szeretném, hogy ezt kívánják...
Kitti
44 éves
Székesfehérvár

Megbízható, hűséges, romantikus, környezetemre igénye, középiskolát végeztem. Hobbim van több is, 44-46 év közötti, megbízható szintén hűséges, őszintén szeretni tudó társam keresem!
Ria
66 éves
Székesfehérvár

Semmi sem rendezettebb, mint az ,amit a szeretet rendez el és semmi sem szabadabb ,mint amit a szeretet köt össze... ( Chiara Lubich )
Zsanett
32 éves
Székesfehérvár

Kérdezz csak bátran és én minden kérdésedre szívesen válaszolok:-) elsősorban annyit, hogy szeretek sportolni: úszás, tenisz. Szeretem a jó bulikat, meg táncos estéket.
Judit
61 éves
Székesfehérvár

Fiatalos, sportos, vidám nő vagyok. A szeretet, tisztelet, megbecsülés a fő szempont két ember életében. Akkor lehet boldogan együtt élni. Ezt várom én is. Igényes vagyok magammal, környezetemmel szemben, ilyen társat keresek. Legyél fiatalos, humoros, igényes, jóképűnek mondott. A kor egy...
Bettina
56 éves
Székesfehérvár

Egyedülálló vagyok egy fiúval. Szobrász végzettségem van, de csak hobbiként művelem. Kézműves termékeimet árulgatom. Tanyán élek. Családi kertészetünkben dolgozom, sok szabadidővel rendelkezem.
Erika
62 éves
Székesfehérvár

Szervusz Idegen! 62 éves özvegy vagyok, szeretem a természetet, színházat, múzeum látogatásokat, kirándulásokat. Vidám, sportos, átlagos testalkatú vagyok. Keresek egy hasonló társat, aki 64 év feletti,és 170 cm, vagy annál magasabb. Keressük egymást!
SENGÁ
63 éves
Székesfehérvár

Aktív, "nyugdíj felé kacsingató" nő vagyok, aki barátot, társat, partnert keres.Őszinte úri emberek megkeresését szívesen veszem. Már túl vagyok a kalandozások korszakán.
Monika
53 éves
Székesfehérvár

Én még hiszek a csodákban :-)Imádok nevetni,szeretem a nyugalmas napokat,a gyengédséget,a szerelmet,s még ezer apróságot....


Párkereső urak

Társkereső urak Székesfehérvár és környékéről:

Iván
39 éves
Székesfehérvár

A sors úgy alakította az életemet, hogy rálépjek a társkeresés kihívásokkal teli, izgalmas, de ugyanakkor pedig reményteljes ösvényére. 39 éves mozgássérült, izombeteg "fiatalember" vagyok. Teljesen önellátó életvitelt élek. Dolgozom, terelgetem az életemet, igyekszek egzisztenciális...
Zoltán
64 éves
Székesfehérvár

Oroszlán vagyok, annak minden jó és rossz tulajdonságával...Tudok lelkesedni, de, ha valami nem megy azt is kimondom. Már nem ringatok illúziókat, de nem vagyok kiégett sem. Azt vallom, hogy nem érdemes rohanni...a jót és szépet csak szemlélődve lehet igazán megtapasztalni. Nem tudok táncol...
Ferenc
79 éves
Székesfehérvár

Szeretek táncolni, kirándulni, kertészkedni, horgászni. Vidám beállítottságú vagyok. Szeretek enni és főzni.
Tamás
43 éves
Székesfehérvár

Őszinte, nyitott, határozott, intelligens férfinek tartom magam. Szeretem a természetet, jókat beszélgetni akár egy pohár bor mellett, utazni, sportolni és minden olyan elfoglaltságot, amihez éppen kedvem van, mert kikapcsol, feltölt. Egy kedves, őszinte, vonzó nő személyében olyan társat kerese...
András
79 éves
Székesfehérvár

szeretek kirándulni utazni túrázni szórakozni táncolni zenét hallgatni fúvosokat is kerékpározni mozi és színház látogatás sportesemények kiállítások fürdőket is kedvelem.Olyan társat keresek aki a leirtakal részben tud azonosulni.
Gyuri
51 éves
Székesfehérvár

Komoly kapcsolatra, leginkább az életre szóló társam keresném, egymás szeretetében töltekezve. Empatikus, humán beállítódású, kultúra kedvelő és szerető ember vagyok.
János
77 éves
Székesfehérvár

Barátot-Társat keresek,de első a személyes találkozón való elbeszélgetés és utána minden kiderülhet.Csak komoly szándékkal vagyok itt!Nem levelező partnert!Elnézést kérek de még nincs kreditem,így válaszolni nem tudok!További szép napot minden látogatómnak!
Csaba
57 éves
Székesfehérvár

A múlt emlék, a jövő titok, a jelen ajándék! Szomorúnak kéne lennem ,de nem vagyok mert nekem az számít aki velem van, nem az aki elhagyott:
Tibor
67 éves
Székesfehérvár

Azt gondolom, alapvetően egy normális, egyszerű, de teljes életet élő férfi vagyok. Szeretem az életet, szívesen időzök hozzám közelállók, barátok körében. Szeretem a napfényt, a természetet.
Tamás
64 éves
Székesfehérvár

Egyedül élő, 8 éve özvegy magányos, társra vágyó férfi vagyok. Tartós kapcsolatot keresek.Szeretet, őszinteség,egymás tisztelete, tolerancia fontos számomra.Keresek valakit, egy érzést, amiből tudom, hogy Ö az akinek viszonozhatom.


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

24 éves pszichológus hallgatóként tanulok a fővárosban. A tanulmányaim rengeteg időt vesznek el az életemből, s éppen amikor nem valamelyik intézetben töltöm az időmet, akkor könyvtárban ülök.

tovább


társkereső sikertörténet

2007. augusztus 5-én regisztráltam az oldalra. Számtalan sikertelen kapcsolat után olyan társra vágytam, aki mindamellett, hogy Budapesten lakik, hasonló érzelmi és értelmi intelligenciával rendelkezik.

tovább


társkereső sikertörténet

T. Párom.hu, én 2008 augusztusában regisztráltam fel hozzátok mert a barátnőim rádumáltak. Sokan írtak nekem de egyik levélre sem válaszoltam. Egy szeptember végi napon írt nekem egy kedves mailt Zoli ami az első érdemleges levél volt a sok közül.

tovább
Copyright 2003-2020. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://w.parom.hu/tarskereso/szekesfehervar
Nyomtatás dátuma: 2020-10-28 10:10:41